Kõik uudised
Nüüd otsustate teie, kas töötajad näevad kogu ettevõtte müüki või ainult enda oma.
Eemaldage kasutajagrupilt õigus „Näha kõigi töötajate müüki“ ja selle liikmed näevad aruannetes, tellimuste loendis ja avalehel ainult enda müüdud tellimusi.