Visos naujienos
Dabar galite nuspręsti, ar darbuotojai mato visos įmonės pardavimus, ar tik savo.
Vartotojų grupėje nuimkite teisę „Matyti visų darbuotojų pardavimus“, ir tos grupės darbuotojai ataskaitose, užsakymų sąraše ir pradžios puslapyje matys tik savo parduotus užsakymus.