Усі новини
Тепер ви вирішуєте, чи бачать працівники продажі всієї компанії, чи лише власні.
Заберіть у групи користувачів дозвіл «Бачити продажі всіх працівників», і її учасники бачитимуть у звітах, списку «Замовлення» та на головній сторінці лише ті замовлення, які продали самі.