Toate noutățile
Acum decideți dacă angajații văd vânzările întregii companii sau doar pe ale lor.
Eliminați permisiunea „Vizualizarea vânzărilor tuturor angajaților” dintr-un grup de utilizatori, iar membrii acestuia vor vedea în rapoarte, în lista Comenzi și pe pagina principală doar comenzile vândute de ei.