Visi jaunumi
Tagad jūs nosakāt, vai darbinieki redz visa uzņēmuma pārdevumus vai tikai savus.
Noņemiet lietotāju grupai atļauju „Redzēt visu darbinieku pārdevumus”, un tās dalībnieki pārskatos, pasūtījumu sarakstā un sākumlapā redzēs tikai pašu pārdotos pasūtījumus.