ყველა სიახლე
ახლა თქვენ წყვეტთ, თანამშრომლები მთელი კომპანიის გაყიდვებს ნახავენ თუ მხოლოდ საკუთარს.
მომხმარებელთა ჯგუფს მოუხსენით უფლება „ყველა თანამშრომლის გაყიდვების ნახვა“ და მისი წევრები ანგარიშებში, შეკვეთების სიასა და მთავარ გვერდზე მხოლოდ იმ შეკვეთებს დაინახავენ, რომლებიც თავად გაყიდეს.